Monique Kooy

Kleinschalig Tuinonderhoud, voor een tuin met Uw karakter!

Mijn klanten noemen mij ‘tuinvakvrouw’ en dat is een term die bij me past. Ik houd van tuinieren en doe dat met veel plezier en enthousiasme. Als tuinvakvrouw kies ik voor een persoonlijke benadering maak ik mensen nieuwsgierig wat te ontdekken valt in hun tuin en komt de tuin weer tot leven.
Mijn werkzaamheden bestaan uit kleinschalig tuinonderhoud en herinrichting van particuliere tuinen.

Heeft u hulp nodig bij uw tuinonderhoud? Of werkt u graag in de tuin maar weet u niet waar te beginnen? Wellicht wilt u graag de tuin veranderen en zoekt u iemand met kennis van zaken? Op basis van uw wensen en mijn frisse kijk op de tuin, geef ik nieuwe mogelijkheden aan.
Samen maken we een plan en ik zet daarbij mijn vakkennis, crea viteit en ruime ervaring in het groen in. Ik werk graag en bij voorkeur met u samen om een tuin te creeeren die bij u past.

Het tuinieren loopt als een ‘groene draad’ door mijn leven. Mijn ouders hadden een bloemisterij en als kind was ik vaak op de kwekerij te vinden. Werken in onze tuin vond ik heel leuk. Ik was nieuwsgierig en verwon- derd hoe alles groeide en bloeide. Ik houd van de natuur. Wandelen en bezig zijn met en in de natuur gee mij rust,ontspanning en veel voldoening.

Naast mijn opleiding tot hovenier heb ik de opleiding tot ac viteitenbegeleiding gevolgd en ben als zodanig geruime jd werkzaam geweest. Daarnaast heb ik de bloemisterij opleiding gevolgd. Ervaring in tuinwerkzaamheden heb ik zowel in binnen- als buitenland. Tevens ben ik werkzaam op het eerste stadslandbouwproject ‘De Warmoezerij’ in Breda.