Anne-Marie Mukakayange

Wie is Anne-Marie?

Ik ben Anne-Marie en kom uit Rwanda. Ik woon in Nederland sinds 22 jaar. Van jongs af heb ik het altijd ontzettend leuk gevonden om met naaimachine te werken.

Tegenwoordig is dat voor mij een manier om twee werelden op een harmonieuze wijze bij elkaar te brengen: mijn vadersland en Nederland. Dat stelt mij in staat om de Afrikaanse sfeer te herleven, mijn energie op een positieve wijze te kanaliseren en invulling te geven aan mijn creativiteit.

Werken met Afrikaanse stof maakt mij vrolijk. Via Zawadi Designs wil ik mijn multiculturele diversiteit en mijn passie voor naaiwerk verenigen om volwaardige geschenken voor jou als klant te creëren. Zawadi betekent namelijk “geschenk” in de Swahili taal

Mijn missie en visie

Via Zawadi Designs wil ik mijn multiculturele achtergrond en creativiteit tot uiting brengen.  Hoewel de Afrikaanse stof zijn oorsprong in Helmond vindt, profiteren Nederlanders niet van deze warme en vrolijke stof. Wat zonde!

Mijn missie is jou te laten profiteren van de pracht van de Afrikaanse stof. Ik streef ernaar de klant te verwennen met exclusieve producten gemaakte op basis van de Afrikaanse stof. Mijn ambitie is om kleur te brengen in het straatbeeld, wooninterieurs en garderobes.

In mijn bedrijfsvoering hecht ik vele belang aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zo geef ik textiel waar het kan een tweede leven.

Anne-Marie bij naaimachine

Wat doet Anne-Marie?

Ga met je muis over de tegeltjes voor meer informatie.

DAMES

Modeaccessoires voor haar

Authentieke met de hand gemaakte sjaals, armbanden en haaraccessoires van Afrikaanse stof.

HEREN

Mode accessoires voor hem

Kijk voor unieke vlinderdasjes, strikjes of een stropdas snel bij lees meer.

OVERIG

Overige producten

Hier vind je nog een boodschappentas en kussensloop. Tevens losse Afrikaanse stoffen voor je eigen creatieve projecten.

MONDKAPJES

Mondkapjes

Prachtige en milieuvriendelijke mondkapjes van Afrikaanse stoffen.