Beeldende kunst Jordy Koevoets

Als autonoom beeldend kunstenaar is mijn eigen werk te omschrijven als kunst met een rafelrandje. Tekstwerken met een uppercut. Figuratieve schilderwerken of tekeningen die schuren. Maatschappij- en kunstkritisch beeldend werk. Mocht deze insteek uw voorkeur hebben dan ontvang ik u graag in mijn atelier. Een persoonlijke presentatie met voor u geselecteerde werken komt u tegemoet. U kunt in alle rust de werken in mijn atelier bekijken om vervolgens een keuze te maken. Ready to hang! Daarnaast maak ik sinds 2019 LEGO-miniaturen van bestaande, wereldberoemde kunstwerken. Van deze LEGO-miniaturen laat ik hoogwaardige fotoproducten drukken. Iconische kunst omgetoverd in de herkenbare plastic speelgoedsteentjes. Een Lobster Telephone van Salvador Dali bijvoorbeeld of een roemruchte scene uit een van Abramovic’ performances als LEGO-foto bij u aan de muur. Een ware blikvanger in elk interieur. 

lego

Interesse? Neem contact op met Jordy

Stuur een mailtje naar info@jordykoevoets.com of gebruik onderstaand formulier.