Creatieve workshops

Heb je zin in een gezellige creatieve middag?

Heb je zelf geen leuke ideeën, maar wil je wel aan de slag om iets leuks te maken? Elke keer aan de slag met andere materialen.  Dan ben je bij mij aan het goede adres. In een leuke kleine groep gaan we aan de slag met gevarieerde materialen, en maken we elke keer weer wat anders. Ik heb ideeën genoeg!  Mappen vol.

Leren je eigen fantasie te gebruiken in speelse opdrachten die we uittekenen, gaan aquarellen of schilderen. Maar ook sieraden maken, oude glazen flessen en potjes weer leuk maken.  Aan de slag met papier, klei of kralen, bliklipjes, oude pennen, knijpers, niets is te gek, alles kan. Ook maak ik gebruik van verschillende thema’s  en jaargetijden, maar er zitten ook gezellige knutselmiddagen tussen voor ouder en kind. En soms zullen er ook workshops tussen zitten die twee of drie dagdelen in beslag zullen nemen. Vooral als klei of papier-maché eerst moet drogen en daarna pas geverfd kan worden. Wat we gaan maken, wanneer en wat het kost wordt vooraf duidelijk vernoemd.

Alles draait erom dat je een gezellige tijd hebt, én trots met iets leuks naar huis kan gaan.

 

Creatieve workshops

Voorbeelden van workshops

Hangers van cd’s

Vandaag gaan we stoeien met oude cd’s. Ze hebben zo’n mooi glimmend kantje, en daar kan je leuke dingen mee doen. Wij gaan ze mooi beschilderen in vrolijke frisse kleuren, en afwerken met bijpassende kralen. Leuk om voor het raam te hangen of aan een deurknop.

Levendige fantasie

Ik laat je zien dat je niet veel nodig hebt om tot bijzondere resultaten te komen. In deze workshop laten we iets uit het niets ontstaan. Je hebt niets meer nodig dan een paar lijnen en een levendige fantasie… Maar je zal verbaasd zijn over het resultaat!

Cirkel art

Je gaat met behulp van cirkels een mandala ontwerpen en deze inkleuren met de kleuren die jou op dat moment het meest aanspreken. Op zich heel eenvoudig, maar het resultaat kan heel verassend zijn! Elke mandala zal uniek zijn in vorm en kleur.

Bij wie volg je deze workshops?

Rian bij workshop

Mijn naam is Rian Wirken. Een autodidacte kunstenaar, met een levendige fantasie. Creativiteit is niet iets wat ik doe, maar wat ik zielsdiep van binnen ben. Wat mijn ogen zien kunnen mijn handen vaak maken. Ik deel deze passie graag met anderen in de vorm van mijn creatieve workshops, het maken van eigen kunst, of persoonlijke cadeaus en kunst in opdracht.

Wat de levenskunst betreft ben ik een echte ervaringsdeskundige. Ik heb best wat meegemaakt en liep totaal vast in mijn leven. Ik wilde leven, maar wist niet hoe, stond constant op standje overleven. Ik heb van alles geprobeerd om hier uit te komen maar had feitelijk alle hoop al opgegeven dat het ooit beter zou worden.

Gelukkig is er maar een manier om uit een diepe put te komen en dat is omhoog. In de vorm van een tweejarige N.L.P. opleiding practioners en masters is mij dat gelukt. Het heeft mijn leven zodanig drastisch verbeterd, dat ik niets liever wil dan mensen helpen om ook meer uit zichzelf en het leven te kunnen halen waardoor hun kwaliteit van leven ook veel beter zal worden. Nu geef ik ook zelf cursussen. Vind je dit interessant, klik dan hier.

Interesse? Neem contact op met Rian

Stuur een mailtje naar eywa-art@ziggo.nl, bel naar 0642076086 of gebruik onderstaand formulier.