Cursussen persoonlijke ontwikkeling

Loop je vast in je leven, en denk je is dit nu alles? Dan heb ik een uitstekend aanbod voor jou, ik geef trainingen waarin je leert weer meer uit jezelf en het leven te halen. Zodat jij weer beter in je eigen kracht komt te staan.

kaft grip op je leven

Grip op je leven

Wil je graag meer inzicht en invloed hebben op het verloop van je leven? Wil je leren dat het niet uitmaakt wat de gebeurtenissen of omstandigheden van buitenaf zijn? Dat  jij er toch het beste van kan maken, met wat je nu tot je beschikking hebt? Dat doe je door er actief en positief mee om te leren gaan. Gebeurtenissen en omstandigheden zullen er altijd zijn. Het enige waar jij invloed op kan uit oefenen ben jij zelf. Wil je leren hoe? Dan is de training ‘grip op je leven zeker iets voor jou. In twaalf lessen neem ik je mee door verschillende facetten van je leven. Door middel van vragen krijg je steeds meer inzichten in jouw leven, waar je nu staat, waar je verbeter punten liggen. Wat je tegenwerkt om dit beter te krijgen. Helder maken waar je echt naar verlangt en hoe je dit op een realistische manier voor elkaar gaat krijgen. Het enige wat je nodig hebt is een goede kijk op jouw realiteit, en de moed om er echt mee aan de slag te gaan. Doe je niets, dan verandert er ook niets.

Je hebt maar één leven, daar wil je toch het beste van maken? Echt een cadeau voor jezelf. Verwacht geen wonderen van mij, je gaat ze zelf leren creëren. Want aan het einde van de training heb je een op maat gemaakt stappenplan die jou werkt voor jou, zolang jij er aan werkt. Het helpt je om zo weer meer grip op je leven te krijgen.

Onderwerpen in de training: gezondheid, ontwikkeling, emoties, karakter, spiritueel, relaties, financieel, carrière, ontspanning, kwaliteit van leven, je levensmissie.

Praktisch: 12 lessen via de mail, prijs €90. Ik bied je ook telefonisch persoonlijke begeleiding. Je kan je aanmelden bij een besloten facebook pagina, waar je vragen, inzichten, en je successen kan delen met andere mensen die de training doen of gedaan hebben. De training gaat in de toekomst ook op locatie gegeven worden. Wil je de training op jouw locatie, neem dan contact op.

Je verleden hoeft niet te bepalen wie je vandaag bent, wat je nu kiest creëert je toekomst.

– Jij Als Bron –

kaft ik staat voor innerlijke kracht

IK staat voor Innerlijke Kracht

Heb je het gevoel dat je niet verder komt in je leven? Muurvast zit? Dat iedereen leeft, en jij slechts toeschouwer bent? Je wilt wel voluit leven maar je weet niet hoe?

Ik weet er alles van hoe dat voelt, en ik heb het ook overwonnen. En nu help ik anderen om weer te leren leven vanuit hun eigen innerlijke kracht.

In deze training van 22 lessen gaan we aan de slag met hoe jij in het leven staat. Vaak zijn het je onbewuste gedragspatronen en overtuigingen die je flink tegen kunnen werken. Je vervalt in herhalende patronen zonder dat je het in de gaten hebt. En door het zelfde te herhalen, krijg je ook steeds dezelfde resultaten.

Ik help jou om je er bewust van te worden, zodat je er voor eens en altijd korte metten mee kan maken. Zal het gemakkelijk en leuk zijn?  Nee, absoluut niet. Al weet ik dat het in een groepsdynamiek vaak met een lach en een traan, en veel herkenning zal gaan. Toch vraagt het je een eerlijke kijk op jezelf, je denken en je gedrag te werpen. Dat is niet altijd leuk. Maar het is wel nodig als je een beter leven wilt.

Deze training gaat je absoluut meer opleveren dan jij je nu voor kan stellen. Het is een groeiproces die niet eindigt na de training. Je zal er positief door veranderen, de vaardigheden die je leert, en de inzichten die je krijgt zullen zich verder blijven ontwikkelen, juist omdat je meer in je eigen unieke  kracht komt te staan, en steeds beter leert hoe je het beste om kunt gaan met wat op jouw levenspad komt. Je leert oude overtollige ballast achter je te laten. Het lucht zo lekker op, en maakt ruimte voor positiviteit, een vernieuwde jij en beter leven.

Praktisch: deze training staat momenteel niet ingepland. Heb je interesse, stuur me een berichtje en ik houd je op de hoogte.

Wacht niet op verandering, maar zet zelf de verandering in gang door keuzes te maken. Jij hebt alle sleutels in handen.

– Jij Als Bron –

kaft 5 elementen

De vijf elementen

Nieuwsgierig hoeveel invloed de elementen op je leven hebben?

Ik neem je mee op een speelse reis door aarde, water, lucht, vuur en ether. Allen hebben ze een zekere invloed op jou en je leven. Ze staan ook allemaal voor bepaalde elementen in je leven. Met speelse en prikkelnde oefeningen, vragen en opdrachten kom je tot inzichten die je weer kan toepassen in je leven. Vijf Lekker ontspannende en leerzame lessen.

Praktisch: deze training staat momenteel niet ingepland. Heb je interesse, stuur me een berichtje en ik houd je op de hoogte.

Inspiratie

razen en tieren

razen en tieren

Net zoals het weer af en toe onstuimig kan zijn, kunnen onze emoties dat ook. Hoe goed ben jij in voelen ervan? In onze huidige maatschappij hebben we zo geleerd onze gevoelens te verstoppen. En dat is zo jammer. Emoties horen bij ons mens zijn, je hebt ze niet voor...

Ik wil, ik wil…

Ik wil, ik wil…

Weten wat je wilt is belangrijk, maar weten wat je absoluut niet wilt is daar al een heel mooi begin in. Verandering kunnen brengen in wat je niet wilt zal je leven al lekker opknappen. En dan heb je nog je dromen en je wensen.. Heb je ze nog? Of heb je ze ondertussen...

Met wie werk je in deze cursussen?

Rian

Mijn naam is Rian Wirken. Een autodidacte kunstenaar, met een levendige fantasie. Creativiteit is niet iets wat ik doe, maar wat ik zielsdiep van binnen ben. Wat mijn ogen zien kunnen mijn handen vaak maken. Ik deel deze passie graag met anderen in de vorm van mijn creatieve workshops, het maken van eigen kunst, of persoonlijke cadeaus en kunst in opdracht.

Wat de levenskunst betreft ben ik een echte ervaringsdeskundige. Ik heb best wat meegemaakt en liep totaal vast in mijn leven. Ik wilde leven, maar wist niet hoe, stond constant op standje overleven. Ik heb van alles geprobeerd om hier uit te komen maar had feitelijk alle hoop al opgegeven dat het ooit beter zou worden.

Gelukkig is er maar een manier om uit een diepe put te komen en dat is omhoog. In de vorm van een tweejarige N.L.P. opleiding practioners en masters is mij dat gelukt. Het heeft mijn leven zodanig drastisch verbeterd, dat ik niets liever wil dan mensen helpen om ook meer uit zichzelf en het leven te kunnen halen waardoor hun kwaliteit van leven ook veel beter zal worden.

Ik geef zelf geen N.L.P. opleiding, maar mijn trainingen bevatten wel op N.L.P. gerichte opdrachten en oefeningen. Heerlijk om mensen te helpen om oude ballast uit hun leven te gooien, zodat ze weer een frisse start kunnen maken, en in zien hoe krachtig ze werkelijk zijn.

Interesse? Neem contact op met Rian

Stuur een mailtje naar eywa-art@ziggo.nl, bel naar 0642076086 of gebruik onderstaand formulier.