Diensten

De Vrije Uitloop heeft een ruim aanbod aan diensten. We hebben deze onderverdeeld in categorieën om ze gemakkelijker terug te vinden. Klik hieronder op de categorie die jou aanspreekt om meer te lezen. Je kan ook op de pagina van onze ondernemers lezen wat ieder biedt en hoe je met hen in contact komt. Heb je specifieke vragen, persoonlijke wensen die wij zouden kunnen realiseren of ideeën die ook voor ons interessant kunnen zijn, wij horen het graag. Je kan ons ook mailen op devrijeuitloop@gmail.com.

muziek

Muziek & entertainment

We kunnen diverse muzikale bands of artiesten bieden, droomconcerten en klankreizen, concert van een intuïtief muzikante op diverse instrumenten, verhalen en poëzie, exposities en een nostalgieprogramma met geluid en beelden uit een bepaalde periode.

event

Kleinschalige evenementorganisatie en catering

Teamdag, verwendag, feestje en vergelijkbare activiteiten, maar ook een expositie, boekpresentatie of andere kleinschalige evenementen kunnen we verzorgen. Maaltijden kunnen verzorgd worden tot 15 personen.

wellness

Wellness, coaching en begeleiding

Voetreflexmassage, reiki en klankschaalmassage worden naar wens bij je thuis gebracht. Ook kun je kiezen voor diepgaande medium consulten, healing, reading, spirituele huisreiniging en hooggevoeligheid en levens coaching.

workshops

Cursussen en workshops

Onze ondernemers bieden workshops en cursussen op verschillende gebieden zoals schilderen, het maken van een ocean drum, uiteenlopende spirituele onderwerpen en Engelse conversatie.

computer

Computer en marketing, onderzoek en advies

Hierbij kun je denken aan het maken van een website, maken van bv posters of filmpjes en ondersteuning bij social media ten behoeve van online marketing. Maar ook ondersteuning bij computer en smartphone voor bijvoorbeeld ouderen. Tot slot: het uitvoeren van of ondersteuning bij onderzoek en het brainstormen met een kritische sparringpartner.

tuinonderhoud

Tuin/grafonderhoud en klein kluswerk

Vakkundig onderhoud van je tuin of het graf van je geliefde en klein kluswerk zijn ook diensten waar je ons voor kan benaderen.