Esther Moelands

IMG_5190a

Mijn verhaal

Een aantal jaar werkte ik als projectcoördinator bij een kleine stichting in de gehandicaptensport waar ik tevens fungeerde als communicatiemedewerker en beleidsadviseur. Als er iets onduidelijk was, ging ik het uitzoeken en maakte ik mezelf erin thuis. Ik werd zodoende een “specialistische generalist”.

Als ondernemer is het heerlijk om in veel dingen thuis te zijn zonder van één ding alles te moeten weten! Op de foto zie je het shirt met mijn eerste eigen ontwerp, wat was ik trots en blij! Ik had deze gemaakt voor een sponsoractie voor een goed doel. Een deel van mijn bedrijf is uit deze ervaring ontstaan.

Mijn bedrijf Kallikona bestaat uit drie onderdelen. Deze vind je hieronder toegelicht. Je kan uiteraard ook op mijn website kijken.

heart-1947624_1920

Mijn visie

Geboren met een creatief én analytisch brein heb ik een innerlijke drive om “plaatjes compleet” te maken. Letterlijke plaatjes in de zin van mooie dingen maken met de juiste boodschap, emotie, lay-out en functionaliteit. Figuurlijke plaatjes met boodschappen die de juiste doelgroep aanspreken. Door wat je wilt, zegt en doet met elkaar in overeenstemming te brengen gaat de energie stromen en kunnen mensen zoveel mogelijk tot hun recht komen. Mijn kracht ligt in analyseren en het verbinden van verschillende belangen en gezichtsvelden om te komen tot creaties die zowel individuen als ondernemers en organisaties dichter bij hun authenticiteit en doelen brengen.

websmart

Kallikona Websmart

Kallikona Websmart ondersteunt ondernemers bij het bouwen en onderhouden van hun website en Social Media kanalen. Laat aansprekende ontwerpen en berichten maken en krijg advies in het overbrengen van jouw boodschap aan jouw doelgroep.

dekritische vriendin

De Kritische Vriendin

De Kritische Vriendin kan met je meedenken en sparren over jouw vraagstukken. Krijg inzicht en overzicht met scherpe vragen die jou weer op weg helpen. Wil je een onderzoek starten of begeleiding bij je scriptie kun je ook goed bij de Kritische Vriendin terecht.

designs

Kallikona Designs

Kallikona Designs brengt inspirerende ontwerpen op kleding en accesoires. Meerdere ontwerpen zijn geïnspireerd door dans en yoga of het leven zelf. Quotes die jouzelf kunnen inspireren of waarmee je de persoon die je tegenkomt aanspreekt.