Voor al uw kunstwensen en beeldende projecten

Advies bij kunst of inrichting

Zoekt u een prachtig schilderij of beeldhouwwerk voor in de woonkamer maar komt u er zelf niet uit? Met uw wensenlijstje in handen zal ik u in no-time in contact brengen met kunstenaars die wellicht het prachtwerk kunnen leveren waar u naar zoekt. Zoekt u naar een totaalinrichting voor uw bedrijf, tijdelijk of permanent? Samen komen we ongetwijfeld tot een kunstzinnige invulling en krijgt de sfeer op uw werkplak een ware upgrade. Geen voor de hand liggende keuzes op kunstgebied wanneer u mij om advies vraagt. Kunstwerken die op het netvlies gebrand staan, stuk voor stuk conversation pieces die indruk maken. Contacteer me en we maken er samen iets moois van.

tentoonstelling met beelden en doeken aan muur

Kunstprojecten

Mocht u voornemens zijn een kunstproject aan te vangen, schroom niet mij te contacten. Met een deskundig oog zal ik uw kunstproject onder de loep nemen en waar nodig een uitroepteken plaatsen of nieuwe mogelijkheden aanstippen voor een nog mooier resultaat. Ik initieer graag beeldende kunstprojecten en geef mijn collega-kunstenaars met liefde een podium om hun bijzondere kunst te tonen. Het geeft mij veel voldoening wanneer een eerste idee uiteindelijk resulteert in datgene wat je al die tijd voor ogen hebt gehad. Drempels beslechten en beren op de weg wegjagen om zodoende het grotere doe te bereiken.

tentoonstelling met stellage en mensen die rondkijken

Met wie werk je?

Mijn naam is Jordy Koevoets. Ik woon en werk in Breda. Als professioneel beeldend kunstenaar en organisator van kleine en grote kunstprojecten weet ik als geen ander wat er leeft én voorhanden is op kunstgebied in Breda en omgeving. Op de foto zie je een impressie van de Pakje Kunst Jubileum Expositie in Stadsgalerij Breda, eind 2019 waar ik als regiobeheerder Pakje Kunst Breda leiding aan gaf. Maar liefst 50 kunstenaars uit Breda en omgeving deden mee, van pas afgestudeerde kunstenaars tot internationaal gerenommeerd. Dankzij deze kunstenaars, de geselecteerde kunstwerken en twee fijne medeorganisatoren werd het een mooie groepstentoonstelling. Voor een impressie van mijn eigen kunst, klik hier.

opening pakje kunst

Interesse? Neem contact op met Jordy

Stuur een mailtje naar info@jordykoevoets.com of gebruik onderstaand formulier.