Lichaamsgerichte psychotherapie / coaching

Wil je je dieper verbinden met jezelf? Meer contact voelen met je lijf, je energie, je grenzen.. Terug naar je authentieke Zelf? Weet je welkom voor ondersteuning als je diepere verbinding zoekt met wie en wat je bent, Jouw richting in je leven wil bepalen.

Wegen die ik daarvoor aanbied zijn vormen van Lichaamsgerichte therapie en Coaching. Wegen die het lichaam als uitgangspunt hebben als bron van wijsheid en dieper weten.

Energetic Bodywork. Een  op jouw afgestemde intuïtieve mengvorm van:

  • Coaching
  • Biodynamic massage therapy
  • Cranio Sacraal
  • De-Armouring
  • Access Bars Consiousness®
  • Hollistische ontspanningsmassage
  • Divine Energy Healing: Theta Healing / Merlin M4 Healing en Reiki Master

Wie is Gabriëlle?

“KEN JE HET? Het gevoel niet ergens bij te horen of niet begrepen te worden. Geen deel ergens van uit te maken?
Ik heb dit gevoel grondig leren kennen in m’n leven. Als kind van narcistische ouders met een oorlogsverleden was er weinig ruimte om kind te zijn. Jarenlang zocht ik naar balans. Diep ben ik in mezelf gedoken (d.m.v. energetisch lichaamswerk, yoga, tantra en meer). Zoveel heb ik gevonden. Heb de diepte van Verbinding en Liefde leren kennen die we zijn in een onderlaag. Het Vergeten Weten. De waarheid van ons wezen! Wat een blessing. Zo helend..

Mijn vitale levensenergie is weer gaan stromen en dit gun ik jou ook zo. Ik zie jou als een gigantisch krachtig wezen die zich daar veeeeel te weinig van bewust is. Geconditioneerd als we zijn om ons aan te passen aan onze omgeving die niet altijd supportive was of is hebben we geleerd om niet ons volle potentieel te leven. Van onszelf te houden als de god/godin die we zijn.. Dat is wat ik jou laat ervaren en embodyen in mn workshops, trainingen en sessies. Kijk voor meer info op www.blossombody.nl.
Weet je welkom mooi mens. Namasté.

Gabrielle

Interesse? Neem contact op met Gabriëlle

Stuur een mailtje naar hello@blossombody.nl, bel naar 06 24256185 of gebruik onderstaand formulier.