Lichaamsgerichte workshops

Zoek je ontspanning, meer balans.. Diepere verbinding  met jezelf en de ander? De trainingen en workshops van Blossom Body bieden je daar ondersteuning bij. Ondersteuning om  die diepere verbinding met jezelf en elkaar weer terug te vinden. 

De-armouring

De-armouring is afkomstig uit Tantrisch- Sjamanistische traditie. Het is energetisch bodywork dat erop gericht is je levens energie weer vrij te laten stromen. Blokkades op te heffen die gedurende je leven zijn ontstaan. Zodat je meer en dieper in contact komt met je bron, je Kracht, je Bliss Body

WIL JIJ..,
✼ Levenslang vastgehouden blokkades oplossen in jezelf op een veilige manier?
✼ Je Stromend, Levend en Vrij voelen?
✼ In één dag een sprong maken daarin?

hand met lichtjes

Shakti Temple

Lieve vrouw, wil je..
✼.. Je Vrouwelijk potentiëel omarmen?
✼ ..Je hart openen en jou innerlijke Godin bevrijden?
✼ ..Je Licht laten schijnen zodat iedere cel van je lichaam zich vult met de waarheid van je wezen.. Dat Jij mooi en uniek bent?

Ontspannen.. Voelen.. Smelten.. Verzachten… Deze dag is voor jou. Om op diepere lagen te ontspannen en te omarmen wie je bent en wat je voelt. Contact te maken met je lijf, je voelen, je adem.

Tantric Journey

Tantra betekent in het sanskriet (oud Indiaas) Weefgetouw.
“Weefgetouw” staat voor het grote geheel waarin t leven plaats vind. Zowel macro- als micro cosmisch. Oftewel alle aspecten van jezelf, je vitale levensenergie, jouw leven. Alles wat je in jezelf tegenkomt en alles wat je omgeving je spiegelt.
Het ontmoeten en omarmen van al die aspecten, die tegendelen is diep helend. In openheid en acceptatie van wat is.
Het weefgetouw weeft alles tot één geheel, één creatie zoals door het weven van de draden een stuk stof ontstaat. En zo voel jij je levendiger, meer ruimte en verbinding in jezelf. Omdat jij opbloeit in de liefde die je bent ♡

Wanneer zijn deze workshops?

Voor meer informatie en voor de agenda van deze workshops, neem een kijkje op de website van Gabriëlle: https://www.blossombody.nl/agenda-workshops/.

Wie is Gabriëlle?

“KEN JE HET? Het gevoel niet ergens bij te horen of niet begrepen te worden. Geen deel ergens van uit te maken?
Ik heb dit gevoel grondig leren kennen in m’n leven. Als kind van narcistische ouders met een oorlogsverleden was er weinig ruimte om kind te zijn. Jarenlang zocht ik naar balans. Diep ben ik in mezelf gedoken (d.m.v. energetisch lichaamswerk, yoga, tantra en meer). Zoveel heb ik gevonden. Heb de diepte van Verbinding en Liefde leren kennen die we zijn in een onderlaag. Het Vergeten Weten. De waarheid van ons wezen! Wat een blessing. Zo helend..

Mijn vitale levensenergie is weer gaan stromen en dit gun ik jou ook zo. Ik zie jou als een gigantisch krachtig wezen die zich daar veeeeel te weinig van bewust is. Geconditioneerd als we zijn om ons aan te passen aan onze omgeving die niet altijd supportive was of is hebben we geleerd om niet ons volle potentieel te leven. Van onszelf te houden als de god/godin die we zijn.. Dat is wat ik jou laat ervaren en embodyen in mn workshops, trainingen en sessies. Kijk voor meer info op www.blossombody.nl.
Weet je welkom mooi mens. Namasté.

Gabrielle buiten in lotushouding

Interesse? Neem contact op met Gabriëlle

Stuur een mailtje naar hello@blossombody.nl, bel naar 06 24256185 of gebruik onderstaand formulier.