Nostalgie-programma; even terug in de tijd

De hits en clips van toen (1920 – 1990) 

Ga even terug in de tijd en geniet van de muziek en trends van vroeger. Onder het genot van uw drankje kunt u met medebewoners, familie, vrienden en vriendinnen herinneringen ophalen en/of meezingen. 

Het Nostalgie-programma beslaat telkens een (te kiezen) periode van 5 jaar, bijvoorbeeld 1950-1955, 1955-1960, 1960-1965 waarbij via een groot scherm of via uw eigen tv de hits van toen voorbij komen met de (film)sterren van toen in BEELD en GELUID. Het is in principe een max 2 uur durend programma waarin we samen met u het programma verder naar uw wensen kunnen aanpassen (en ook met eventueel nieuws uit die tijd).

nostalgieprogramma foto in verzorgingshuis

 Het Nostalgie-programma is uiterst geschikt voor woonzorg en ontmoetingscentra maar kan ook geboekt worden voor een te vieren jubileum (op de door u aan te geven locatie) of bij u thuis. Wij leveren maatwerk! Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op via de mail info@thequeenofclubs.nl of telefoon 06-20078068 voor meer informatie of voor bijvoorbeeld het maken van een afspraak om u het programma in een notendop op uw adres te laten zien en te vertellen wat voor meer mogelijkheden er nog zijn.

nostalgieprogramma foto in verzorgingshuis
nostalgisch plaatje met grammofoon

Wie brengt u deze nostalgie?

Mijn naam is Joshua Brans. Opgroeiend in de jaren 70 in een middenstandsgezin kon het voor mij niet anders zijn dat ik graag later ook iets voor mezelf zou willen beginnen. Het liep echter anders maar heb met veel plezier zo’n 30 jaar bij diverse werkgevers gewerkt, veel opleidingen gevolgd en op velen vlakken veel ervaring opgedaan. Toen in 2010 in Europa de 2e economische crisis uitbrak en er vele banen verloren gingen en niet aan het werk kwam ben ik hierdoor uiteindelijk toch op het pad terecht gekomen van wat ik altijd al graag wilde, organiseren! 

Na divers vrijwilligerswerk was het in 2015 dan zover en was ik er ook klaar voor om zelf te gaan ondernemen en heb mij aangesloten bij de sociale cooperatie DVU. Ik organiseer graag en in mijn jeugd had ik al een grote passie voor muziek en entertainment en was hier altijd al mee bezig. Nu heb ik dan mijn eigen bedrijf kunnen oprichten “ The Queen of Clubs Entertainment “ en werk ik met veel liefde en passie met veelal onbekend talent die ik een podium biedt en o.a. voor de woonzorg waar ik veel dankbaarheid ontvang van de bewoners voor mijn unieke Nostalgie-Programma.

 

Foto Joshua

Interesse? Neem contact op met Joshua

Stuur Joshua een mailtje op info@thequeenofclubs.nl, bel hem op 0620078068 of gebruik onderstaand formulier.