Overige producten van Afrikaanse stof

Vind je ook dat het straatbeeld meer kleur kan gebruiken en de inhoud van je garderobe vrolijker kan? Zawadi Designs biedt de aangewezen oplossing. Het is mijn missie om je als klant te verwennen met mooie en exclusieve producten die geïnspireerd zijn op de schoonheid van het Afrikaanse continent. De exotische producten van kleurrijke Afrikaanse stoffen geven jou gegarandeerd een blij gevoel.

Mijn producten laten zich omschrijven als authentiek, uniek en bijzonder. Elke tas en kussensloop maak ik met veel aandacht en liefde. Elke item is uniek waardoor er geen twee hetzelfde zijn.

Bij het assortiment is er sprake van standaardafmetingen. Zawadi Designs biedt echter de mogelijkheid om producten met afwijkende afmetingen te bestellen voor hetzelfde tarief.

Je vindt hieronder boodschappentasjes, kussenslopen en stoffen voor jouw eigen creatieve projecten.

overige producten

Boodschappentassen

Een handige tas die altijd van pas komt. Voorzien van 2 laagjes stof. Hij is comfortabele en is geschikt voor kleine boodschappen. Het product is unieke. Daardoor is de kans klein dat u ooit eenzelfde boodschappentas tegenkomt

Prijs: €15,– per stuk

Afmetingen: zie foto afmetingen boodschappentas

Tas 1

Tas 2

Tas 3

Tas 4

Kussenslopen

Versie envelop: mooie decoratie voor uw woonkamer en/of uw slaapkamer. Een geweldige manier om in je interieur van een vrolijke uitstraling te voorzien

Afmetingen: 45cm x 45cm

Prijs:     € 12,50 per stuk; € 45,– per set van 4 stuks.

Kussensloop 1

Kussensloop 2

Kussensloop 3

Kussensloop 4

Kussensloop 5

Kussensloop 6

Kussensloop 7

Strikje 8

Lapjes stof

Wil je misschien zelf creatief aan de slag met de Afrikaanse stoffen om op deze manier je garderobe meer kleur te geven en je interieur van een vrolijke sfeer te voorzien? Bij Zawadi Designs ben je aan het goede adres voor prachtige lapjes Afrikaanse stof. Deze stoffen zijn al decennia een must in West-Afrika. Het dragen van deze stoffen zijn voor Afrikaanse vrouwen ook een vorm van status vertoning. Deze stoffen zijn tijdloos en passen altijd in de modetrends.

Prijs: €8 per meter

Stof 1

Stof 2

Stof 3

Stof 4

Stof 5

Stof 6

Stof 7

Verzendkosten

Binnenland: De producten worden verzonden als een brievenbus pakje à €4,10

Binnen EU: Boodschappentas: €7,75. De overige producten passen in een brievenbus: €4,65

Naar UK: Boodschappentas: € 9,–. De overige producten: €6

Buiten EU: Boodschappentas: €11,–. De overige producten: €10,30

Bestel jouw product