Rian Wirken

Wie is Rian?

Een autodidacte kunstenaar, met een levendige fantasie. Creativiteit is niet iets wat ik doe, maar wat ik zielsdiep van binnen ben. Wat mijn ogen zien kunnen mijn handen vaak maken. Ik deel deze passie graag met anderen in de vorm van mijn creatieve workshops, het maken van eigen kunst, of persoonlijke cadeaus en kunst in opdracht.

Wat de levenskunst betreft ben ik een echte ervaringsdeskundige. Ik heb best wat meegemaakt en liep totaal vast in mijn leven. Ik wilde leven, maar wist niet hoe, stond constant op standje overleven. Ik heb van alles geprobeerd om hier uit te komen maar had feitelijk alle hoop al opgegeven dat het ooit beter zou worden.

Gelukkig is er maar een manier om uit een diepe put te komen en dat is omhoog. In de vorm van een tweejarige N.L.P. opleiding practioners en masters is mij dat gelukt. Het heeft mijn leven zodanig drastisch verbeterd, dat ik niets liever wil dan mensen helpen om ook meer uit zichzelf en het leven te kunnen halen waardoor hun kwaliteit van leven ook veel beter zal worden.

Ik geef zelf geen N.L.P. opleiding, maar mijn trainingen bevatten wel op N.L.P. gerichte opdrachten en oefeningen. Heerlijk om mensen te helpen om oude ballast uit hun leven te gooien, zodat ze weer een frisse start kunnen maken, en in zien hoe krachtig ze werkelijk zijn.

Rian

Wat doet Rian?

Ga met je muis over de tegeltjes voor meer informatie.

CURSUSSEN PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

Cursussen persoonlijke ontwikkeling

Een drietal cursussen die je digitaal of live kunt volgen met interessante oefeningen om je leven te verrijken.

CREATIEVE WORKSHOPS

Creatieve workshops

Heb je zin in een gezellige creatieve middag? De workshops zijn gevarieerd en uiteenlopend.

WERK IN OPDRACHT

Werk in opdracht

Persoonlijke kunstwerken aan en op de muur, illustraties en persoonlijke cadeaus.