Tuinadvies

Voor een tuin met uw karakter!

Wilt u uw tuin opknappen en weet u niet waar en hoe te beginnen? Ik help u daar graag bij. Samen bekijken wij uw tuin en inventariseren, wat u graag veranderd wilt hebben en hoe. Als Tuinvrouw kies ik voor een persoonlijke benadering. Mijn uitdaging is u nieuwsgierig maken naar wat er valt te ontdekken in uw tuin en van daaruit de tuin weer tot leven te laten komen. Vanuit mijn vakkennis, creativiteit en ruime ervaring in het groen, reik ik u mogelijkheden aan om een tuin te creëren, die bij u past.

Monique in de tuin

Werkzaamheden

 

  • Beplantingsplannen maken voor uw tuin;
  • Beplantingsplannen maken voor seizoenen borders;
  • Balkontuinen inrichten.

Met wie werkt u?

Mijn naam is Monique Kooy. Het tuinieren loopt als een groene draad door mijn leven. Mijn ouders hadden een bloemisterij en als kind was ik vaak op de kwekerij te vinden. Werken in de tuin vind ik heel leuk. Ik was nieuwsgierig en verwonderd hoe alles groeide en bloeide. Ik houd van de natuur. Wandelen en bezig zijn met en in de natuur geeft mij rust,ontspanning en veel voldoening.

Mijn klanten noemen mij ‘tuinvakvrouw’ en dat is een term die bij me past. Ik houd van tuinieren en doe dat met veel plezier en enthousiasme. Als tuinvakvrouw kies ik voor een persoonlijke benadering maak ik mensen nieuwsgierig wat te ontdekken valt in hun tuin en komt de tuin weer tot leven.

Monique in de tuin

Interesse? Neem contact op met Monique

Stuur een mail naar m.kooy66@gmail.com, bel haar op 0613076132 of gebruik onderstaand formulier.