Verhaal en Verteltoneel

Voor het opzetten van een leuke en sfeervolle verhaal & vertelmiddag of avond kunt u ons inhuren om dit voor u op te zetten en wij kunnen het indien gewenst ook leiden.

Er zal dan een stroom van verhalen, gedichten en liederen vrijkomen gebracht door het publiek, genodigden of bijvoorbeeld door uw eigen kennissen, vrienden en familie.

Maak geheel vrijblijvend een afspraak via ons mailadres info@thequeenofclubs.nl of bel naar 06-20078068 en wij bespreken graag de mogelijkheden om dit voor u te organiseren op uw locatie of indien gewenst een door ons te regelen locatie.

Verhaal en verteltoneel

Verhalen zijn het hart en de ziel van elke organisatie.

Met wie werkt u?

Mijn naam is Joshua Brans. Opgroeiend in de jaren 70 in een middenstandsgezin kon het voor mij niet anders zijn dat ik graag later ook iets voor mezelf zou willen beginnen. Het liep echter anders maar heb met veel plezier zo’n 30 jaar bij diverse werkgevers gewerkt, veel opleidingen gevolgd en op velen vlakken veel ervaring opgedaan. Toen in 2010 in Europa de 2e economische crisis uitbrak en er vele banen verloren gingen en niet aan het werk kwam ben ik hierdoor uiteindelijk toch op het pad terecht gekomen van wat ik altijd al graag wilde, organiseren!

Na divers vrijwilligerswerk was het in 2015 dan zover en was ik er ook klaar voor om zelf te gaan ondernemen en heb mij aangesloten bij de sociale cooperatie DVU. Ik organiseer graag en in mijn jeugd had ik al een grote passie voor muziek en entertainment en was hier altijd al mee bezig. Nu heb ik dan mijn eigen bedrijf kunnen oprichten “ The Queen of Clubs Entertainment “ en werk ik met veel liefde en passie met veelal onbekend talent die ik een podium biedt en o.a. voor de woonzorg waar ik veel dankbaarheid ontvang van de bewoners voor mijn unieke Nostalgie-Programma.

Foto Joshua

Interesse? Neem contact op met Joshua

Stuur Joshua een mailtje op info@thequeenofclubs.nl, bel hem op 0620078068 of gebruik onderstaand formulier.