Website laten maken in WordPress

Laat je website voor jou spreken!

Je hebt geen website of een die verouderd is. je denkt al een tijd, ik moet er eigenlijk iets aan doen. Maar waar begin je? Naast wie hem gaat maken is er een nog belangrijker onderdeel van de creatie van jouw nieuwe website. Wat zet je erop? Mijn kracht zit vooral daarin, om met jou in de schoenen van je klant te stappen, zodat jouw website zo goed mogelijk jouw ideale klant gaat aanspreken.

Herkent jouw toekomstige klant zich in jouw teksten? Begrijpt deze wat jij voor hem of haar kunt betekenen? Is alle informatie snel te vinden en maak je het zo gemakkelijk mogelijk om tot de volgende actie over te gaan? 

Tijdens de intake help ik je op weg voor een goede structuur van je teksten. Tussendoor kijk ik met je mee en geef je, als je dat wilt, feedback. Ik kijk tijdens het maken van de website hoe vormgeving kan bijdragen aan om jouw verhaal over te brengen.

Esther met laptop op trapje

Design is not just what it looks and feels like. Design is how it works.

– Steve Jobs –

WordPress en Divi

De websites die ik lever, maak ik in WordPress en met het thema Divi. WordPress is een van de populairste platformen om je website op te maken. Je hebt wellicht ook Wix en Squarespace voorbij zien of horen komen. Deze twee systemen zijn eenvoudiger, maar ook minder flexibel en uitgebreid in het vormgeven van je website. Ben je een beetje handig met programma’s kun je basisonderhoud vaak best aanleren binnen WordPress. Vind je het lastig of word je er niet blij van, dan kan ik het later van je overnemen.

Binnen WordPress heb je nog een thema nodig. Dit is zeg maar het raamwerk, waarmee je een website gaat bouwen. Divi biedt naast thema ook een pagebuilder. Hij is heel intuïtief en fijn mee te werken, ook zonder ingewikkelde kennis van programmeren. Neem je de prijs mee in verhouding met de kwaliteit, staat Divi voor mij bovenaan. Dit thema bied ik jou zonder jaarlijks bijkomende kosten.

Wie gaat jouw website maken?

Hoi, ik ben Esther en de webdesigner binnen DVU sociale ondernemers (de website die je nu bekijkt, heb ik ook gemaakt smile). Websites vind ik ongelooflijk interessant. De uitwerking van jouw bedrijf én jouw persoonlijkheid komen erin terug. Tegelijkertijd gaat het vooral over jouw lezer en potentiële klant.  De kern van zoveel mogelijk van die interessante invalshoeken voeg ik samen, om te gaan voor die website met impact op een zo eenvoudig mogelijke manier.

Er zit een grote sparkle en enthousiasme in mij. Een snelle geest die kan stuiteren. Een chaotische geest, die niet altijd gestructureerd en ‘handig’ te werk gaat.  Een creatieve en kritische geest die opvallende verbindingen legt. Een blik op de wereld die anders is dan ‘gemiddeld’. Sommigen vinden het geweldig, anderen vinden het overweldigend en wijzen het af. Hopelijk zie jij er jouw voordeel in ;-).

Esther met mobiel op stoel

A brand is no longer what we tell consumers it is.

It is what consumers tell each other it is.

– Steve Jobs –

Wat zeggen anderen over het werken met Esther?

Esther is een goede webdesigner met kwaliteit dienstverlening. Ze weet precies wat je wilt en nodig hebt, zelfs als je daar als klant zelf nog niet duidelijk een beeld over hebt kunnen vormen. Haar heldere manier van communiceren & creatieve inzicht is daarin ook een enthousiasmerende verademing: je weet precies wat de mogelijkheden zijn en hoe die vallen te combineren voor het perfecte resultaat. Wij hadden daarin bijvoorbeeld sterk uiteenlopende wensen waarvan we bij voorbaat al aangenomen hadden dat deze niet goed te combineren vielen. Esther begreep dit haarfijn en wist moeiteloos al onze wensen tot een functioneel & visueel spetterend geheel te vormen. Zij heeft werkelijk overal een oplossing voor die niet zelden een waardevolle toevoeging is voor de online aanwezigheid.

Jeroen Molenaar

Grafisch designer, Coöperatie Saens Tois

Esther heeft voor ons twee sites gemaakt: Onze eigen site (Tientjes Academie) en de site van stichting LaNSCO. Vanaf het begin was er grote openheid, heel veel overleg en vooral heel veel geduld aan Esther’s zijde. Ze luistert heel goed naar wat je wilt, overlegt voor elke stap zonder dat het vervelend wordt, waardoor de sites allebei echt zo zijn geworden als we wilden, binnen de mogelijkheden die WordPress biedt.

Na het opleveren van de sites biedt ze onderhoudspakketten aan die zowel in prijs als kwaliteit heel aantrekkelijk zijn. Ze houdt allerlei updates bij, trekt aan onze jas als er dingen in de tekst aangepast of verfrist moeten worden. Kortom: wij zijn hele blije en tevreden klanten. Esther is niet zomaar een webdesigner, ze is echt een partner in crime.

Erna Smeekens en Hans Udo

Tientjes Academie en LaNSCO

Esther heeft onlangs onze website up to date gebracht. Ze heeft ons voorgelegd welke stijl ze wilde gebruiken, welke onderwerpen ze graag terug wilde zien en welke ze van belang achtte toe te voegen.
Wij hebben tekst aangepast of ingebracht en nagedacht over de presentatie. In goed overleg hebben wij de content en de stijl goedgekeurd.
Esther hield de vinger aan de pols, zodoende bleef de vaart in het werkproces. Ze kwam met praktische en creatieve ideëen. Dit resulteerde in een makkelijk toegankelijke en mooie site die past bij onze dansgroep. Een site waar wij heel blij mee zijn.

Nita van Bremen

Dansgroep Nisa Najila

Interesse? Neem contact op met Esther

Stuur Esther een mailtje op esther@kallikona.nl, bel haar op 0640471199 of gebruik onderstaand formulier.