Werk in opdracht

N
Persoonlijk kunstwerk aan of op de muur
N
Illustraties voor boeken
N
Gepersonaliseerde cadeau's

Wil je graag iets unieks, en kan je het niet vinden, of is het te duur?

Buiten dat ik mijn eigen kunst maak en verkoop, werk ik ook in in opdracht, en kan ik een uniek persoonlijk kunstwerk voor aan de muur maken, en op de muur als muurschildering. Bijvoorbeeld in een kinderkamer.

Ook voor kleinere objecten, Illustraties voor boeken,  kleurplaten, en alles daar tussen in kun je altijd contact opnemen, Als jij vertelt wat je wilt, maak ik daar eerst een schets van. Zodat we uiteindelijk bij het gewenste resultaat zullen komen. Ik vind het een uitdaging om jouw ideeën om te zetten in iets tastbaars, en waar je ook tevreden over kunt zijn.

Ik kan je helpen om van een cadeaubon of geld iets persoonlijks te maken. Vooral bij speciale gelegenheden, zoals jubileums, bruiloften, geboortes van baby’s, ouders en grootouders… of voor die ene vriend die iets speciaals verdient. Gepersonaliseerde cadeaus zijn mijn specialiteit, het zijn unieke cadeaus die nergens anders te krijgen zijn. Symbolisch, serieus of met een ludiek tintje.

De materialen die ik gebruik zijn veelzijdig, net wat nodig is om tot een geweldig en betaalbaar resultaat te komen. Als inspiratie en creatieve gedachten samen komen, dan staan mijn handen niet gauw stil.

Voorbeelden

Je kunt de foto’s aanklikken om ze groter te bekijken.

Wie maakt deze werken?

Rian

Mijn naam is Rian Wirken. Een autodidacte kunstenaar, met een levendige fantasie. Creativiteit is niet iets wat ik doe, maar wat ik zielsdiep van binnen ben. Wat mijn ogen zien kunnen mijn handen vaak maken. Ik deel deze passie graag met anderen in de vorm van mijn creatieve workshops, het maken van eigen kunst, of persoonlijke cadeaus en kunst in opdracht.

Wat de levenskunst betreft ben ik een echte ervaringsdeskundige. Ik heb best wat meegemaakt en liep totaal vast in mijn leven. Ik wilde leven, maar wist niet hoe, stond constant op standje overleven. Ik heb van alles geprobeerd om hier uit te komen maar had feitelijk alle hoop al opgegeven dat het ooit beter zou worden.

Gelukkig is er maar een manier om uit een diepe put te komen en dat is omhoog. In de vorm van een tweejarige N.L.P. opleiding practioners en masters is mij dat gelukt. Het heeft mijn leven zodanig drastisch verbeterd, dat ik niets liever wil dan mensen helpen om ook meer uit zichzelf en het leven te kunnen halen waardoor hun kwaliteit van leven ook veel beter zal worden. Nu geef ik ook zelf cursussen. Vind je dit interessant, klik dan hier.

Interesse? Neem contact op met Rian

Stuur een mailtje naar eywa-art@ziggo.nl, bel naar 0642076086 of gebruik onderstaand formulier.