vandaag zijn we op de Princentuin bij elkaar gekomen om op onze site te leren bloggen. Nou heb al op van alles geduwd, maar geloof niet dat ik de divi bouwer al begrijp.

Zit nu in een tekstblok, dát snap ik… 🙂 en als ik in dit vakje blijf kan ik opmaak gebruiken als dik, schuin, gestreept.

 

Nu leren we een plaatje invoegen naast een tekst.

En nu doet Esther bliep bliep bliep en ben ik de weg kwijt….

Ahhh, heb iets door.

we hebben nu geleerd een kolomstructuur te maken en ik werk nu in blokje 3 :-))

ik werk nu in een nieuwe rij als het goed is. We moeten ook opslaan en de divibuilder weer velaten. Ik verlaat het digitale tijdperk denk ik. We hebben net de strategie vezonnen gewoon oldschool te gaan schrijven, voor de jongeren die dit lezen: met pen en papier. Dat te fotograferen en die te publiceren 🙂